Anna Hertzman

Krävs mod att inte slicka röv när någon inbjudande böjer sig fram.

Jag vill börja med att säga att jag ska försöka blogga mer. Jag tycker det är befriande och roligt. Jag för ju en så kallad bildblogg på min Instagram som jag ska i vissa fall försöka överföra hit till den vanliga bloggen också.

Men skit i det just nu!

Det viktiga idag är Karin Adelsköld som har publicerat ett brev som Mårten Andersson har skrivit till henne. För att ni ska få två källor så har ni Aftonbladets artikel här och Karins egna berättande här. Vill ni ha fler får ni själva googla.

Jag är mycket glad över att Karin har vågat och orkat göra detta, trots att hon har blivit hotad och förlorat ”vänner” på kuppen. Det krävs mycket mod att inte slicka röv när någon inbjudande böjer sig fram.

Det är ju jävligt märkligt med underhållningsbranschen att människor inte vågar tycka till om saker som kan drabba deras karriär. Därför älskar jag Karin! Hon tycker för att hon vill göra en bra sak, för att hon vill förändra till det bättre. Alla andra rövslickare som är rädda om sitt eget skinn i denna debatt är i mina ögon ett typexempel på hur jävla risigt denna branschen balanserar på två överkokta spaghettiben.

Karin ska inte tystas! Nej! Karin är en förebild för alla kvinnor i underhållningsbranschen, och män(!). Hon vet, precis som jag, att om branschen styrs av män innebär det att det är svårt för kvinnor att nå fram och få samma chans som män. Det är fakta och inte en åsikt.

Jag slutar med att publicera en bild där hon har kogetrosor på sig, för ni vet ju att det är lite av min grej. #tihi

karin A

24 kommentarer

 1. Mimmi - 20 maj, 2014 15:57

  Tack:)
  Nu blev jag ”visare”
  Massor av kärlek till alla med MOD

  Svara
  • Anna Hertzman - 21 maj, 2014 11:27

   <3

   Svara
 2. Pingback: everett

 3. Pingback: marc

 4. Pingback: allen

 5. Pingback: Floyd

 6. Pingback: otis

 7. Pingback: Rex

 8. Pingback: Franklin

 9. Pingback: Darryl

 10. Pingback: Robert

 11. Pingback: oliver

 12. Pingback: Matt

 13. Pingback: fred

 14. Pingback: aaron

 15. Pingback: Gregory

 16. Pingback: gary

 17. Pingback: mitchell

 18. Pingback: Vanessa Smith

 19. Pingback: download java

 20. Pingback: 2019

 21. Pingback: javsearch.mobi

 22. Pingback: gaialog

 23. Pingback: brentography

Medverka i diskussionen

Visa att du inte är en robot genom att fylla i rätt siffra: * *