Anna Hertzman

Anna och Skivbolaget har ny kollega

Idag vill jag presentera personen som kommer att jobba med mig och mitt företag.
Sanne Threms är en god vän till mig som i mitt företag kommer att jobba med bland annat projektledning, artistbokning, delvis administration av hemsida med mera.

–       Vem är Sanne Threms?

Ja, vem är Sanne Threms egentligen? För tillfället är jag (nästan) nyexaminerad (5/6) i Service Management i Malmö, vilket jag har studerat i två år. Där har jag berört ämnen så som projektledning, företagsekonomi/ekonomistyrning, marknadsföring, gruppsykologi, ledarskap, Service Management, och mycket mer.

Jag är en envis, social och rolig tjej som lever för utmaningar. Finns det en möjlighet för mig att lära mig något nytt, så är chansen tagen och förmodligen avverkad innan någon hinner blinka. Just nu ser jag fram emot min nästa utmaning tillsammans med dig Anna, jag är oerhört taggad inför framtiden.

–       Du är en god vän till mig och också en förebild med din envishet och arbetsglädje, tror du att du kommer att orka med att jobba med mig?

Självklart. Jag har alltid sett upp till dig och imponerats av hur du vågar satsa helhjärtat på dig och ditt. Jag tror att vårt samarbete kan styrka och utveckla oss båda. I vår vänskap är vi duktiga på att plocka upp varandra och stötta varandra och den egenskapen tror jag vi kommer ha glädje av när vi arbetar tillsammans. Vi kompletterar helt enkelt varandra. Jag ser fram emot vår resa tillsammans! 

–       Vad har du för förväntningar på att jobba med mig och i mitt skivbolag?

Jag förväntar mig ett gott samarbete. Jag ser detta som ett lysande tillfälle att få arbeta med något och någon jag trivs med och som utmanar mig på flera plan. Jag anser även att jag själv är högst ansvarig till om de förväntningar jag har nås eller ej. Vi väljer själv vad vi har för förväntningar, jag tror dock att det är viktigt med en rak och ärlig kommunikation. Där vet jag att vi är överens. Det värsta som kan hända är att man får göra om och göra rätt.

– Vilka är dina styrkor som du tror kommer göra gott i arbetet tillsammans med mig?

Jag är en oerhört driven person, när jag brinner för något så går jag in för det till 110%. För övrigt är jag en person som gärna startar upp projekt och är också noga med att avsluta och följa upp det. I vårt samarbete tror jag att jag kan komma in med lite ”nya ögon” och se saker från en annan vinkel. Jag hoppas kunna komma med lite idéer och nytänk. Tidigare har jag arbetat en del med projektledning och varit med och anordnat föreläsningar och marknadsföring av en mässa på Malmö Arena. Jag har inte direkt någon tidigare erfarenhet av musikbranschen i sig, vilket gör att jag tror vi kompletterar varandra bra med våra olika erfarenheter och kunskaper.

–       Du brukar vara full av kommentarer, har du någon spontan kommentar du vill avsluta frågestunden med?

Till alla som läser: Glöm aldrig bort att det är du själv bestämmer över ditt liv. Du kan göra precis vad du vill med det, se bara till att du gör det som känns rätt. Du kan alltid ta ett steg tillbaka men det är inte alltid lika lätt att ta ett steg framåt, vilket också är vad som gör det mödan värd. 

För övrigt är jag oerhört taggad inför detta samarbete och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med en så oerhört driven och duktig person som dig Anna. 

Sanne Threms

Kontakt. sanne@annahertzman.se

Har ni frågor till Sanne eller gällande vårt samarbete så får ni gärna ställa dem i kommentarsfältet i detta inlägg.

Sanne Threms jobbar alltså med mig i mitt skivbolag och förlag samt med mig som artist. Sanne är en egen person och ska aldrig lastas för mina åsikter eller uttalanden samt vice versa.

 

14 kommentarer

 1. Pingback: Reginald

 2. Pingback: arturo

 3. Pingback: Tony

 4. Pingback: ben

 5. Pingback: kenny

 6. Pingback: corey

 7. Pingback: peter

 8. Pingback: Homer

 9. Pingback: Fred

 10. Pingback: Vanessa Smith

 11. Pingback: download java

 12. Pingback: riddercorp

 13. Pingback: khemanandent

 14. Pingback: cialis generic

Medverka i diskussionen

Visa att du inte är en robot genom att fylla i rätt siffra: * *