Anna Hertzman

Jag designar egna tyger

Det mesta jag kan har jag lärt mig själv eller via att studera hur andra gör. Så jag har sytt ett tag (sedan min första graviditet 2014) och 2015 startade jag verksamheten Sytt av Anna Hertzman.

Nu år 2017 förvandlas verksamheten till Hjärta Hertzman som kommer vara en hemsida med webbutik där en kan köpa plagg som jag och mina sömmerskor har sytt. En kan också köpa tyg per metervara. Hemsidan kommer också innefatta en blogg där mina sömnadsmönster (kommer sälja fysiska och digitala sömnadsmönster som släpps under hösten) beskrivs och där det bloggas om annat roligt i branschen.

Bland tygerna finns det även en hel del tyger som jag själv har designat. Just nu har jag enbart trikåtyger i min egen design men jag hoppas kunna ta fram fler sorters tyger framöver i mina egna designs.

Det är en rolig verksamhet att kombinera med min musik. Jag älskar skapandet och att jag även för en stund slipper att själv vara produkten som jag är när jag skapar och turnerar med min musik.

Under september 2017 lanseras webbutiken www.hjartahertzman.se

 

 

Här är lite smakprov på några av mina egna tyger som redan nu finns tillgängliga i min webbutik.

Medverka i diskussionen

Visa att du inte är en robot genom att fylla i rätt siffra: * *