Anna Hertzman

Flickan och skivbolaget

Jag är tillbaka i Skåne igen, för att stanna väldigt länge tror jag. Jag kommer dock att fortsätta att spela längre norrut i landet men jag kommer vara bosatt i Skåne.

Jag har fått känsla för att skriva musik igen och för att jobba massor med musiken!

Årets största satsning från min sida är främst att jag har startat (snart helt uppstartat) eget skivbolag och förlag, samt att jag ska spela på Ystads Teater och Palladium i Malmö 3 och 4 april. Men jag ska också spela en jäkla massa i andra sammanhang, spela in musikvideor och bara njuta av att få leva det liv fullt ut som jag vill.

Det känns bra. Jag har rensat lite i mitt liv. Jag tror att det kan bli någonting av mig också nån dag..

9 kommentarer

 1. Anna - 24 januari, 2013 20:15

  Du är redan någon. Du är viktig och värdefull. För att andra ska kunna uppskatta, njuta och älska dej och det du gör så måste du först och främst ta hand om dej själv. Du är, och kommer alltid att vara den viktigaste för dej.
  Du gör musik som berör till tårar. Du ger hela dej i musiken. Jag lyssnar på dina låtar varje dag. Jag vet inte hur ofta du faktiskt får höra ett genuint tack, men här kommer ett! TACK!

  Svara
  • anna - 25 januari, 2013 10:15

   Tack snälla!! Många kramar!

   Svara
 2. Åsa - 24 januari, 2013 20:17

  Lycka till! Kram

  Svara
 3. Malin - 24 januari, 2013 20:38

  Härligt Anna. Ser fram emot nya ljuva låtar från dig. Älskar din musik 🙂

  Svara
  • anna - 25 januari, 2013 10:15

   Tack! <3

   Svara
 4. Hanna van Wassenaar - 24 januari, 2013 23:41

  Gillar din musik Anna, kommer att köpa dina album, men jag undrar hur jag får tag i (att köpa) låten som jag inte kommer ihåg vad den heter….’vem fan tror du att du e, nån jävla tölp som gör mig sne ee, åh va fan tror du att du gör me den snyggaste tjejen i från Skurups kyrkokör… Typ nåt sånt har kanske inte hela texten rätt för mig (för jag kan inte hitta den på nån av dina sidor, så snälla hjälp..) Hanna

  Svara
  • anna - 25 januari, 2013 10:15

   Hej! Tyvärr så är det en låt som jag bara ibland spelar live om publiken önskar den. Jag kommer troligtvis aldrig släppa den på cd eller liknande. Men ångrar jag mig får du veta! 🙂 Och mina skivor hittar du på http://www.webbutik.annahertzman.se 🙂 kramar Anna

   Svara
 5. Anneli - 26 januari, 2013 09:22

  Jag älskar det uttrycket ”att rensa ut”. Och ser fram emot nya videos. Din video till ”Alla män” blir man så berörd av. Avskalat och känslosamt.

  Svara

Medverka i diskussionen

Visa att du inte är en robot genom att fylla i rätt siffra: * *