Anna Hertzman

Inget påklistrat, inget konstlat.

Idag spelar jag på Ystads Teater och i morgon på Palladium i Malmö.

Jag ser tillbaka på min artistkarriär och kommer på att sist jag spelade på Ystads Teater var december 2009 då jag släppte min första platta Va Fan. Det var långt ifrån mitt bästa gig och långt ifrån att jag var på rätt plats i min dröm. Men jag började där.

Jag minns när jag gick upp på scenen och att jag funderade över vem jag skulle vara, för det var så jag uppfattade artisteriet. Att man tar på sig en köttklänning eller visar pattarna för att få uppmärksamhet.
Idag är jag någon helt annan stans i mitt medvetande. Jag har insett att jag sover gott om natten om jag är mig själv, hela vägen. Inget påklistrat, inget konstlat.

Och konstigt nog fungerar det. Jag har sagt och gjort väldigt många knäppa saker genom åren och jag kan erkänna att jag inte står för allting idag. Men jag har gjort en jävla resa och jag är stolt över mig själv att jag tog mig själv i handen och bestämde mig för att göra resan tillsammans med mig själv. Att inte lämna mig själv hemma när jag står på scen.

Det är stora dagar denna vecka och jag är tacksam. Mer tacksam än jag tror att ni kan föreställa er.

9 kommentarer

 1. Anna - 3 april, 2013 09:44

  Fortsätt vara dig själv det är Just därför vi tycker om dig och din musik

  Svara
  • anna - 3 april, 2013 09:54

   Ikväll ska vi ha roligt Anna-Panna! 🙂 Kramar

   Svara
 2. Lotten - 3 april, 2013 09:45

  Du är så klok!

  Svara
  • anna - 3 april, 2013 09:53

   Fina Lotten! Tack! <3

   Svara
 3. Harriet - 3 april, 2013 10:33

  Har aldrig sett dig tidigare … men i morgon kväll sitter jag (längst fram 😉 och lyssnar på din vackra röst och dina fina sånger.

  Ser fram emot det
  Kram
  Haje

  Svara
  • anna - 5 april, 2013 14:45

   Vad kul! hoppas du hade en bra kväll! kramar

   Svara
 4. Lena- Britt Cato - 5 april, 2013 21:26

  Tack för en underbart härlig musikkväll på Palladium. Har hört dina sånger tidigare men detta var första konserten och den kommer jag att minnas! (Jag kom i sällskap med ”mannen som alltid friar till dig”…) du har en härligt avslappnad pratstil mellan dina fantastiska sånger, vi ses igen och lycka till!

  Svara
 5. Fredrik Magnusson - 13 april, 2013 14:42

  Hej Anna.
  Din spelning i Ystad var kanon. Bästa jag sett hittentills. Fortsätt bara på den vägen och var dig själv så kommer allt att gå hur bra som helst. Det vinner!!! Ses i sommar på fler spelningar :). Snygg hemsida. Hänt mycket med upplägg och snitt sen sist jag var här inne. Nytt, snyggt och fräscht !! Kram

  Svara
  • Anna Hertzman - 15 maj, 2013 10:11

   Tack för alla fina ord! Kram!

   Svara

Medverka i diskussionen

Visa att du inte är en robot genom att fylla i rätt siffra: * *