Anna Hertzman

Kreativ och trött

Jag måste erkänna att jag känner mig oerhört stressad. Jag har haft så himla mycket att göra detta året och nu kör jag sista rycket innan en välförtjänt vila. Men det är alltid så mycket som ska klaffa och alltid så lite som faktiskt gör det, det är nog arbetslivets utmaning. Imorgon blir det arbetpass långpanna för att sedan sova lite längre än klockan sju på fredag.

Men glädjen över att jag ska sjunga i helgen får mig alltid att hitta tillbaka till kreativiteten igen.

9 kommentarer

  1. Pingback: Shaun

  2. Pingback: Jeremiah

  3. Pingback: Jeff

  4. Pingback: edward

  5. Pingback: brent

  6. Pingback: Vincent

  7. Pingback: virgil

  8. Pingback: Dana

  9. Pingback: Vanessa Smith

Medverka i diskussionen

Visa att du inte är en robot genom att fylla i rätt siffra: * *