Anna Hertzman

Ny singel! – ”Jag missade henne”

Jag har släppt en ny singel digitalt som heter ”Jag missade henne”. Först när jag spelade låten på min Facebook så spelade jag den med bara mig och mitt piano. Men när det var dags att sätta mig i studion var jag trött på att göra ballader. Många låtar skrivs som ballader men görs till andra typer av låtar i studio och jag kände för att köra samma.

Låten är producerad tillsammans med Pär Davidsson som också producerade min skiva ”Bromsklossar” med mig.

Låten är, som allt jag gör, skapad ur ett känslomässigt hål jag fastnade i efter jag fick mitt första barn. Ett känslomässigt hål som jag jobbat mig ur och även blivit en ny människa utav.

Ni kan lyssna på den på bland annat Spotify, iTunes mm.

Länk till låten på Spotify finns om du klickar här. 

3 kommentarer

  1. Pingback: yolandapesto

  2. Pingback: fotoopbehang

  3. albuterol inhaler generic cost - 21 mars, 2020 08:12

    exactly question [url=https://amstyles.com/#]albuterol inhaler generic cost[/url] together chicken the ideal ventolin hfa aerosol briefly rice albuterol inhaler generic cost essentially opinion https://amstyles.com/

    Svara

Medverka i diskussionen

Visa att du inte är en robot genom att fylla i rätt siffra: * *