Anna Hertzman

Sjunger duetter på riktigt

Ja! Du läste rätt! På min konsert på Palladium i Malmö den 20 maj 2015 gästar Lunkan från bandet Perikles mig.

Vi kommer att sjunga ”Finns det nån annan nu” live och även en ny duett som släpps på deras skiva i maj. Vi har tidigare sjungit tillsammans live två gånger så det är ett unikt tillfälle. Jag är glad och tacksam för att Lunkan tar sig tid och gästar.

Här är första duetten och den andra får ni hålla utkik efter. (gud vad längesedan detta youtubeklipp spelades in. Detta är från 2008 och jag var då 21 år och redan då sjöng jag med ögonen.)

 

 

4 kommentarer

  1. Pingback: fitbodysoul

  2. Pingback: postthatass

  3. Pingback: peteherrick

  4. Pingback: dreamgreenak

Medverka i diskussionen

Visa att du inte är en robot genom att fylla i rätt siffra: * *